Airbus-Proximus Demonstreren Opkomende Communicatie Technologie├źn tijdens ASTRID Days

Gepubliceerd op 28-09-2018

Als vertrouwde partner en leverancier voor de ASTRID-infrastructuur is het consortium Airbus-Proximus opnieuw als congressponsor aanwezig tijdens de ASTRID Days.

Onder het motto “Secured to the Future” kunt u op de stand plaatsnemen in de mythische DeLorean-wagen uit 1981 die in de films “Back to the Future” te zien was.

Op de Airbus-Proximus stand kunnen de beozoekers van de ASTRID days nieuwe toepassingen; zoals Agnet en de hybride TETRA-smartphone Dabat bekijken. Op de Apps-corner krijgen bezoekers een blik in de toekomst.

Bovendien komen bezokers alles te weten over opkomende technologieën zoals realtime lokalisatie, ANPR en aanverwante oplossingen die ervoor zorgen dat verzamelde data en beelden kunnen bijdragen tot unieke inzichten.

Daarnaast biedt het Consortium Airbus-Proximus een boeiend seminarieprogramma gericht op de toekomstige applicaties en geavanceerde technologieën:

  • Geavanceerde digitale innovaties voor toekomstige noodhulp (Proximus)- Digitale innovaties revolutioneren binnenkort de analyse van events: realtime lokalisatie, stadssensornetwerken, smartphoneapps, videoraadplegingen, zelflerende gegevensalgoritmen, responsieve chatbots, routing met spraakherkenning.
  • “Capture the digital track “ met ons… (Proximus) - Het raamakkoord ANPR biedt veel mogelijkheden: gecentraliseerde gegevens, verrijkte informatie leiden tot meer efficiëntie.
  • Dienstverlening verbeteren door gebruik te maken van de juiste technologieën (Proximus) - Lokalisatie-data van mensenstromen, metingen van sensoren, beelden van camera’s kunnen helpen unieke inzichten te verwerven, processen te verbeteren en betere diensten af te leveren. Voorbeeld? Identificatie van een groeiende mensenmassa, meten van geluidsoverlast.
  • Visie van de evolutie van de hulp- en veiligheidsnetwerken (Airbus) - Airbus presenteert de evolutie van de hulp- en veiligheidsnetwerken gecombineerd met een 4G / 5G-omgeving, maar met behoud van de specifieke ‘mission-critical’ noden. Hoe een betrouwbare en beschikbare spraakdienst combineren met data gegevens?