Flash Sponsort Opnieuw de Wereldhavendagen

Gepubliceerd op 28-07-2017

Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers te garanderen en ook van deze 40e editie van de Wereldhavendagen een succes te maken, wordt gebruik gemaakt van de slimme communicatieoplossingen van Flash.

Een evenement als de Wereldhavendagen, met zo’n 400.000 bezoekers en drie dagen gevuld met nautische demo’s, excursies en een grote avondshow, vraagt om een geoliede productie. Communicatie speelt hierin een cruciale rol.

Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers te garanderen en ook van deze 40e editie van de Wereldhavendagen een succes te maken, wordt gebruik gemaakt van de slimme communicatieoplossingen van Flash. Flash sponsort op verzoek van de organisatie van de Wereldhavendagen de benodigde portofoons, basisposten en repeaters. Naast slimme communicatieoplossingen levert Flash een drietal Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking, ten behoeve van crowd control. Het is voor het productieteam en de beveiliging namelijk van belang om continu te monitoren of het op bepaalde locaties niet te druk wordt.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen zijn al bijna 40 jaar een begrip in Rotterdam. Het doel van het jaarlijks terugkerende event is om de band tussen de haven, de stad en haar natuurlijke achterland te verstevigen. In het eerste weekend van september kunnen bezoekers kennismaken met alles wat zich binnen de Rotterdamse haven afspeelt. Een unieke kans om op plekken te komen waar men normaal gesproken niet mag komen.

Bron: MCCResources